Back to top

Te-ai rătăcit, ai nevoie de o hartă sau de o busolă?

Te ajut să îți găsești drumul, acel drum care e doar al tău.

Dacă treci printr-o perioadă în care nu mai știi care ți-e scopul și nu îți mai găsești motivația, te pot susține să te regăsești

4 Pași simpli către înțelegerea hărții tale

01.

Completezi formularul

Cu datele tale și cu câteva detalii despre nevoia ta specifică.

02.

Te contactez

Pentru o scurtă discuție la telefon în care afli ce e harta natală din Human Design și cum te poate ajuta.

03.

Ne vedem

Pe Zoom, în 4 sesiuni de 60 de minute, în care afli cum să aplici informațiile din harta ta natală, cât mai specific, în viața ta de zi cu zi.

04.

Vezi rezultatele

Ai mai multă claritate și o înțelegere profundă a darurilor tale native.

La fel ca mine, poate și tu..

ai fost educat de familie și societate să privești în exterior, în căutare de modele care să îți arate cum poți trăi o viață împlinită

vezi împlinirea și fericirea în viață diferit de ce cred ceilalți și din acest motiv te simți uneori ca un extraterestru

te afli într-o situație în care ai nevoie de un partener de discuție obiectiv, care să te asculte, să te accepte așa cum ești și să te susțină

Toate aceste norme și idei învățate de la alții, impuse de exterior sau preluate din cursuri despre “cum să trăiești o viață împlinită” te-au adus într-un punct în care ești sufocat de informații și cunoștințe, doar că nu mai știi pe care să o aplici prima sau în ce ordine. Este ca atunci când ai primit un teanc de hărți, toate valoroase, dar nu reușești să identifici drumul corect cu niciuna.

Toți avem o hartă natală care ne ghidează prin viață

Human Design este un sistem de cunoaștere și de autodezvoltare care combină învățăturile din I-Ching, Cabala, sistemul hindus al chakrelor, genetică și astrologie. Acesta a fost inițiat și dezvoltat începând cu anul 1987, de către Robert Allan Krakower (numit Ra Uru Hu) și susține că fiecare persoană are un design unic, care poate fi descifrat prin intermediul unei diagrame numită „Bodygraph”.

Această diagramă combină datele de naștere ale unei persoane (data, ora și locul nașterii) cu informații despre liniile energetice ale corpului uman și despre modul în care acestea interacționează cu lumea exterioară. Diagrama (harta natală) îți oferă o înțelegere profundă a naturii și scopului vieții, precum și o serie de indicații practice despre cum să-ți trăiești viața în armonie cu darurile tale native.

Human Design este un sistem complex și poate fi abordat din mai multe perspective, de la explorarea tipurilor și profilelor umane până la modul în care poți îmbunătăți comunicarea cu ceilalți, abilitatea de a lua decizii, fiind totodată un instrument de dezvoltare personală și autocunoaștere.

Sistemul Human Design îți oferă astfel o hartă personalizată care îți arată cum să faci, în mod conștient, alegerile corecte în viață. Este un sistem ce permite inteligenței corpului tău să te ghideze.

Există și o busolă pentru harta ta!

Busola interioară este soluția pe care ți-o propun pentru a înțelege mai bine harta ta natală și pentru a ști cum să o folosești. Busola interioară este un program format din 4 sesiuni.

În sesiunea de interpretare de profil afli care este configurația ta unică, ce te face pe tine să fii tu, cum să iei decizii în acord cu nevoile tale, care sunt punctele tale forte, punctele nevralgice, oportunitățile de creștere.

În plus te familiarizezi cu noțiunile folosite și înțelegi cum poți aprofunda sau particulariza aceste noțiuni, pentru a putea să folosești și să integrezi cu încredere profilul în viața de zi cu zi.

Ulterior, te aștept la 3 sesiuni de integrare și aprofundare a temelor specifice discutate.

Învață cum să folosești busola!

Printr-un program de 4 întâlniri, 1 la 1, o sesiune în care te familiarizezi cu profilul tău și 3 sesiuni de consiliere și ghidare, în care integrezi profilul în viața ta pas cu pas.

Înscrie-te pe lista de așteptare și ai șansa să înțelegi despre tine într-o întâlnire mai mult decât ai reușit în ani!

Sunt un om ca toți ceilalți, unic și irepetabil

Numele meu este Irina Popescu și ani la rând mi-am ales calea în funcție de cine credeam că „ar trebui” să fiu. Relațiile mele, alegerile mele legate de facultate și carieră, felul în care am luat decizii, ritmul de viață pe care am încercat să-l mențin, toate bazate pe ce credeam eu că ‘ar trebui’ să fac sau cine ‘ar trebui’ să fiu.

Am respins părți ale ființei mele și mi-am îngrădit modul în care îmi împărtășeam adevărul interior, expresia de sine, sensibilitatea, experiențele emoționale, nevoia de pauză și odihnă. Totul pentru că am crezut că trebuie să mă ridic la înălțimea așteptărilor celor din jurul meu, să nu îi dezamăgesc și să îi nu supăr.

Când mi-am înțeles profilul Human Design s-a petrecut o schimbare în interiorul meu și am simțit că am primit confirmarea pe care toată viața o căutasem. A fost ca și cum aș fi primit o hartă a mea, despre mine, care mi-a arătat exact cum sunt. Astfel am reușit să mă eliberez de presiunea internă de a încerca să fiu ca ceilalți oameni.

Este ca și cum piesele unui puzzle s-au așezat fiecare la locul ei și am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat să fiu „eu”.

Din acest motiv îmi doresc să împărtășesc despre profilul Human Design și să facilitez înțelegerea acestei hărți pentru cât mai mulți oameni. Cred că lumea în care trăim (familia, școala, societatea), ne duce cumva spre eșec, deoarece de mici ni se tot spune să încercăm să fim ca toți ceilalți.

Adevărul este că suntem creați să fim diferiți și am venit aici să ne bucurăm de diversitatea vieții.

Oameni ca tine care au aflat care sunt superputerile lor și cum să le folosească

Fă un pas mai aproape de tine!

În timpul unei sesiuni de interpretare de profil primești explicații, răspunsuri la întrebări și nu în ultimul rând:

Obții claritate în legatură cu cine ești și care sunt lecțiile tale de viață

Înțelegi care îți sunt darurile native și cum să le folosești

Primești ghidare și susținere să depășești un blocaj sau să gestionezi o situație mai delicată

Harta ta, cu explicații detaliate și o busolă!

În urma unei sesiuni de interpretare de profil vei primi confirmări despre tine, vei afla lucruri noi și poate vei avea câteva conștientizări profunde.

În plus poți integra și aplica în viața ta toate aceste înțelegeri prin patru sesiuni de consiliere pas cu pas.

Dacă te înscrii pe lista de așteptare poți beneficia de prețul redus de doar 900 lei.

În plus, primești cadou înregistrările video ale celor 4 sesiuni, pe care le poți urmări oricând.

Ce mai primești în plus?

Orice cadou e frumos dacă e frumos împachetat…

În plus față de oferta de mai sus, primești pe email un material de prezentare, cu noțiuni introductive din Human Design (în format PDF).

Știai că?

Poate fi de interes pentru tine:

Profilul tău se bazează pe data, ora și locul nașterii.

Dacă nu știi ora exactă putem folosi o oră aproximativă.

Profilul tău este unic, nu se schimbă de-a lungul vieții.

Din acest motiv poate fi de un real folos să îl cunoști și să îl folosești cât mai curând.

Human Design se bazează și integrează patru sisteme de înțelegere a vieții

Chiar dacă multe persoane consideră Human Design o formă de horoscop, este bine să știi că Human Design se bazează și integrează patru sisteme de înțelegere a vieții I-Ching, sistemul hinduist al chakrelor, arborele vieții din Cabala și astrologia vestică. Astfel, în locul celor 12 zodii și explicații simple ale unor tendințe bazate pe zodii, ai acces la un profil nuanțat și profund, bazat pe centrii energetici, hexagrame, chei și circuite, toate existente in interiorul tău.

Tu ești eroul vieții tale!

Răspunsurile și soluțiile problemelor tale se găsesc la tine, în resursele tale interioare. Important e să știi cum să cauți. Ai acces acum la un mod direct în care să te cunoști mai bine și să îți înțelegi potențialul.

Sau poți alege să amâni acest moment al întâlnirii cu tine și să cauți răspunsurile în continuare la prieteni, psihoterapeut sau pe internet.

Te aștept cu drag să descoperi și să înțelegi cum să îți folosești toate darurile native, intuiția și inteligența corpului tău!