Back to top

Îmbunătățește-ți relația cu copilul tău


Cum să ai o relație armonioasă și plină de încredere cu copilul tău

Află cum poți să comunici mai bine cu copilul tău printr-un pachet de 3 sesiuni de consiliere, în care să descoperi și să înțelegi informații din harta natală din Human Design

4 Pași simpli prin care îți poți îmbunătăți relația cu copilul tău cu ajutorul hărții natale din Human Design!

01.

Completezi formularul

Cu datele tale și câteva detalii despre relația actuală cu copilul.

02.

Te contactez

Pentru o scurtă discuție la telefon în care afli ce e harta natală din Human Design și cum te poate ajuta.

03.

Ne vedem

Pe Zoom, în 3 sesiuni de 60 de minute, în care afli pe rând despre harta ta natală, cea a copilul tău și cum poți construi o relație durabilă cu el.

04.

Vezi rezultatele

Îți înțelegi mai bine copilul și poți îmbunătăți relația cu el folosind informațiile primite.

Relația mamă-copil este o provocare la fiecare vârstă

Fiecare relație mamă-copil este unică, iar provocările la care mama trebuie să facă față se schimbă și se diversifică pe măsură ce copilul avansează în vârstă. În primii ani de viață nevoile celui mic sunt legate de satisfacerea nevoilor de bază și a unei conexiuni profunde cu mama.

Ulterior, pe măsură ce devine tot mai dornic să exploreze și să interacționeze cu mediul, are mai multă nevoie de independență, nevoia de a îmbunătăți abilitățile de comunicare și limbaj, probleme legate de adaptarea la mediul de la grădiniță și interacțiunea cu alți copii.La părinți apare nevoia de a gestiona comportamentul dificil și tantrumurile și a descifra mai departe de vorbele și manifestările imediate ale copilului.

La școală, copilul dorește tot mai multă autonomie și nevoie să primească susținere în gestionarea unor situații noi, să găsească motivația de a obține performanțe școlare, să dezvolte relațiile sociale și să gestioneze conflictele cu alți copii.

Pentru preadolescenți și adolescenți, nevoile se diversifică și mai mult, fiind necesară o ghidare și susținere permanente ca să gestioneze

anxietățile specifice vârstei, să comunice eficient, să aibă o relație deschisă cu părinții, să fie îndrumați în gestionarea schimbărilor fizice și emoționale specifice vârstei, să fie ajutați să se orienteze în luarea deciziilor importante, cum ar fi alegerea carierei și să fie îndrumați și ghidați cu deschidere pentru a limita expunerea la diverse riscuri, cum ar fi consumul de substanțe sau comportamente periculoase.

Din primii ani de viață și până la maturitate, copiii au o nevoie constantă de suștinere și ghidare din partea ambilor părinți, dar mai ales a mamei, care are abilitatea naturală de a-și simți propriul copil și a de a-l susține printr-o conexiune plină de iubire, acceptare și blândețe.

Consiliere individuală pentru mame, bazată pe Human Design

Orice interacțiune cu copilul este bun prilej să te conectezi cu el și să îl înțelegi mai bineDe aceea am creat un pachet prin care să descoperi mai multe despre tine și copilul tău și să creezi o punte de legătură trainică între voi.

Pe mine harta natală din Human Design m-a ajutat să îmi înțeleg mai bine anumite comportamente, să îmi înțeleg mai bine fiica și să gestionez mai ușor și firesc relația noastră. Folosind această cunoaștere, gestionez natural și cu blândețe provocările și bucuriile rolului de părinte. 

Din acest motiv îmi doresc să ajut și alte mame care au nevoie să își înțeleagă mai bine copilul, talentele și nevoile sale, dar și să comunice mai ușor cu el/ea.

Programul în 3 sesiuni ‘Mama și copilul’

Programul „Mama și copilul” este alcătuit din 3 sesiuni:

  • prima sesiune pentru tine, în care ai noi înțelegeri despre punctele tale forte și cele nevralgice, prin intermediul hărții natale din Human Design.
  • a doua sesiune pentru copil, în care intri în universul copilului tău prin intermediul hărții lui natale și descoperi cum îl poți susține optim în drumul său.
  • a treia sesiune bazată pe harta relației voastre, hartă care se obține prin compunerea celor două hărți natale și care arată ce lecții are de învățat copilul de la tine, ce lecții ai tu de învățat de la el și care sunt punctele voastre de sinergie.

Fiecare sesiune durează o oră, se desfășoară pe Zoom și la finalul ei primești înregistrarea, pe care o poți asculta oricând.

Află cum poți să comunici mai bine cu copilul tău!

Sunt un om ca toți ceilalți, unic și irepetabil

Numele meu este Irina Popescu sunt mamă și consilier holistic.

Consilierea pe care o fac se numește holistică pentru că în sesiunile mele abordez omul ca pe un întreg – fizic, emoțional, mental și spiritual.

În munca mea folosesc ceea ce am învățat la cursurile de formare în terapia cognitiv-comportamentală, aspecte din filozofia de viață Sundao (yoga coreeană) pe care o practic de 11 ani și cei 3 ani de când studiez Human Design și Cheile Genelor.

Cum am ajuns să aflu despre Human Design?

În vara anului 2020 mă confruntam cu o criză personală care părea fără ieșire. Fusesem deja la mai multe sesiuni de terapie și tot nu vedeam luminița de la capătul tunelului. Într-o zi, la o discuție cu una dintre prietenele mele, am aflat că există o hartă natală pe care o pot obține gratuit în baza datelor mele de la naștere – ziua, luna, anul și locul. Zis și făcut, am intrat pe site-ul indicat, am introdus datele și m-am blocat când a apărut harta. În afara faptului că am văzut numele și datele mele, în rest nu am înțeles nimic. Am întrebat-o pe prietena mea dacă mă poate ajuta să înțeleg măcar un singur lucru de acolo. Ea a început să îmi explice și nu știu să spun de ce, dar m-a fascinat.

Am înțeles atunci că tema mea principală este să învăț cum să îmi folosesc puterea fără a mă forța pe mine sau pe cei din jur. În plus, provocarea mea este să găsesc echilibrul între timpul petrecut cu ceilalți și timpul petrecut în singurătate, eu oscilând mereu între cele două extreme. De fapt, am primit niște confirmări care mi-au adus niște înțelegeri.

Astfel, ușor, ușor, am început să mă simt tot mai bine în pielea mea și să înțeleg de ce apăruse criza. M-am apucat serios de citit, mi-am cumpărat cărți și din 2021 m-am înscris la cursuri, pentru că aveam multe întrebări.

Pe măsură ce am început să înțeleg cum funcționează și să capăt tot mai multă claritate în legătură cu situația în care mă aflam, am început să folosesc și în sesiunile cu clienții mei informații din harta natală.

Din tot ce am testat și integrat până acum, îți pot spune pe scurt care sunt beneficiile folosirii hărții natale:

  • Un foarte bun instrument în procesul de autocunoaștere. Poți afla despre talentele tale, punctele tale forte și lecțiile de viață.
  • Un bun ghid și o busolă care te ajută să îți recâștigi stima de sine și să ai încredere în drumul tău unic, fără să mai aștepți confirmări din jur.
  • Un real ajutor și îndrumător în înțelegerea copiilor tăi, a partenerului de viață, colegilor, părinților.

Ce spun mamele care au înțeles harta natală a copiilor lor?

Construiește o relație armonioasă cu copilul tău!

În urma programului de trei sesiuni, primești confirmări despre tine și copilul tău și afli noi moduri benefice de abordare a relației voastre.

În plus, poți integra și aplica în interacțiunea zilnică cu copilul toate informațiile primite, în funcție și de vârsta si etapa de dezvoltare a acestuia.

Dacă te înscrii pe lista de așteptare poți beneficia de prețul redus de doar 750 lei.

În plus, primești cadou înregistrările video ale celor 3 sesiuni, pe care le poți urmări oricând.

Alege să îmbunătățești relația cu copilul tău!

Harta natală a copilului tău și harta compusă a relației voastre oferă răspunsuri și soluții pentru diverse probleme, aduc mai multă claritate în comunicare și armonie în dinamica voastră. Ai acces acum la un mod direct în care să îți cunoști mai bine copilul și să îi înțelegi potențialul.

Poți să afli mai multe acum sau poți să amâni momentul întâlnirii cu harta natală din Human Design și să cauți în continuare răspunsuri pe internet, la prieteni sau la terapie.

Află cum poți să comunici mai bine cu copilul tău!